Bloggarkivet

Här kan du läsa andras eller skapa din egen blogg i ämnet whisky.
Teckensnitts storlek: +

Provning i sprithallen

Provning i sprithallen
I fredags höll tastenote hov i sina spritlokaler och 23 törstiga själar hade bokat upp sig för att syna spriten som erbjöds.
Under kvällen provades det whisky från i stort sett hela skottland. från Old Pulteney i norr till Glenkinchie allra längst ner i söder via Speyside och Cragganmore samt en liten avstickare ut till Islay och Bunnhabhain.

Eftersom vi kvällen till ära testade ett helt nytt koncept med att dela in deltagarna i 4 grupper så kom också vår förvåning att handla om hur aktiva alla deltagarna var. Man diskuterade, vred och vände på sina favoriter. Tillsist kunde en vinnare för kvällen koras och det blev kanske lite otippat den kanske mest lättillgängliga av allt som provades.


The score board för borden såg ut så här:

Old Pulteney 21 Bord 1  Bord 2 Bord 3 Bord 4
Bunnahabhain 18        
Cragganmore 17        
Glenkinchie MC        
provning
 


Hov i Spritlokalen
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se