Miss Claras Oyster DEW

Miss Claras Oyster DEWDen 6 september firades Ostronets Dag för tionde gången. Högtidsdagen har instiftats av Ostronakademien, en ideell förening som grundades 2004. Den är öppen för alla intresserade och ett medlemskap kostar 100 kr. Besök deras hemsida:  www.ostronakademien.se .

Det finns en gammal myt om att ostron och mörk sprit inte går att kombinera. Den har nu motbevisats av bartendern Dennis Temelkov som tillsammans med Tullamore DEW tagit fram barkonceptet Oyster DEW som presenteras under hela hösten på Miss Clara, ett av de senaste Stockholmhotellen i Nobisgruppen. Varje fredag serveras där ostron med en söt vinägrett, en syrlig champagnebål samt en whiskey...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/YGiyeNiKr9M/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se