XO från 1870 till 2000

XO från 1870 till 2000La Part Des Anges P.D.A. 01 Cognac XO Edition Exclusif (nr 40407 ,1 495 kr) är den första utgåvan i Magni Spirits nya serie ”La Part Des Anges” (P.D.A.) och buteljeras i en numrerad upplaga om endast 900 flaskor. De dyker upp i Systembolagets tillfälliga sortiment den första oktober.

De fat som Folke Andersson laborerat med denna gång har lagrats under tre århundraden. Den äldsta cognacen lades på fat under 1870-talet. Cognacen kommer från distrikten Grand Champagne, Petite Champagne och Fin Bois. För att få rätt balans i helheten, har Folke också använt cognac från 1940- och 1970-talen, samt en del från...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/cPRMlUgtV5w/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se