Isle of Lime i sikte

Gotland4Sedan snart två år tillbaka destilleras varje vecka 400 liter råsprit i Gotland Whiskys destilleri. De första flaskorna ekologisk single Maltwhisky, under namnet Isle of Lime, kommer att börja saluföras under 2015. Den första tappningen – Shareholder Edition – är reserverad till aktieägarna i bolaget.

Ett av bolagets ledord har varit att projektet skall genomföras utan lånade pengar. Följaktligen har Gotland Whisky idag vare sig banklån eller skulder. Det är de drygt 1500 aktieägarnas investeringar som borgat för företagets tillväxt.

Anders StumleI dagarna har destilleriet utlyst en nyemission som pågår fram till den sista oktober. Minsta posten ligger på 100...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/umT0yu0nxRM/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se