Norrtelje i Hongkong

NorrteljeBrenneriI börja av september i år deltog Norrtelje Brenneri på Hongkongs stora internationella dryckesmässa ”Bar & Restaurant 2014” på Hongkong Convention Centre. Mässbesökarna var fackmän från främst Hongkong, Thailand och Kina.

– Besökarna visade ett stort intresse för våra ekologiska premiumdestillat, säger Richard Jansson på Norrtelje Brenneri. Småskaligt och ”organic” visade sig vara mycket populärt, kanske på grund av dess motvikt till allt som tillverkas i gigantiska proportioner i Asien.

Bränneriet tillverkar bland annat ekologisk singelMaltwhisky och erbjuder fatägarskap med personlig plakett på det egna fatet. Flera mässbesökare tyckte det var mycket fascinerande att få möjligheten att äga ett...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/YzBLSRok_c0/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se