Sex års guldcider

Stowford PressFör sjätte året i rad plockade engelska Stowford Press hem guld när årets tävling på Stockholm Beer & Whisky Festival avgjordes. Man hittar den i Systembolagets beställningssortiment där den har numret 88008 och kostar 18,10 kronor.

Den halvtorra cidern har en tydlig äppelkaraktär med inslag av akaciahonung och citrusskal. Rekommenderas till rätter av fläsk eller kyckling, men också som sällskapsdryck.

Producenten Westons är ett familjeföretag som startades 1880 av Henry Weston i byn Much Marcle mellan Birmingham och Cardiff där det ligger än idag och drivs numera av Helen Thomas, Henrys barnbarnsbarn. Fortfarande används samma äppel- och päronodlingar som när...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/-9neXDqF_1s/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se