Puritys segrar

Puritys segrarSkånska Purity Vodka blev igår kväll utsedd till bästa spritsort vid den stora internationella tävlingen The Spirits Masters som arrangeras av tidningen The Spirits Business i London. Detta är första gången någonsin som en vodkaproducent belönas med den utmärkelsen. Dessutom tog Purity hem titeln The Grand Vodka Master igen och blev därmed det första varumärket som belönats med den prestigefyllda titeln fyra år i rad.

Under årets  tävlingar testades mer än tusen bidrag i en mängd olika kategorier. Medaljerna som delas ut är baserade på blindprovningar som utförs av olika jurypaneler bestående av ledande spritexperter och branschjournalister.

– Storleksmässigt är Purity Vodka klart minst bland de varumärken som deltar....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/GT00OE_OF1A/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se