Adnams råg-IPA

imageBryggeriet Adnams etablerades 1872 i Southwold, ett semesterparadis på Englands östkust. Främst är de ölbryggare och sprittillverkare, men äger och driver egna pubar och hotell. Som bryggeri är de kända för kvalitet och traditionella brittiska ales. Där har man dock inte stannat. Istället har man valt att haka på humletrenden parallellt med traditionell brittisk bryggtradition. En av deras bryggare heter Belinda och hon fick carte blanche och bestämde sig för att använda så många amerikanska humlesorter som möjligt. Resultatet blev Jack Brand Crystal Rye IPA (nr 11444 , 23,30 kr). Den andra mars kommer det i Systembolagets fasta sortiment, men den...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/Bth6Dv6xsv0/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se