The Homebrew winner is…

imageRepresentanter för tävlingen tillsammans med vinnaren Jonas Barlind (tredje från vänster). IPA Homebrew Competition är ett samarbete mellan Pot Belly Brew Shop, Beerbliotek och En Öl & Whiskymässa i Göteborg. Tävlingen gick ut på att brygga en egen IPA med alkoholhalten 6-8 procent. Inte mindre än 48 bidrag hade lämnats in sista tävlingsdagen som var den 12 december. Så småningom hade juryn vaskat fram fem finalister och så till slut en vinnare: Jonas Barlind.Om hans IPA sa de: ” Ett otroligt välgjort öl, precis vad vi var ute efter”. Jonas själv kommenterade vinsten så här: ”Jag fattar ingenting. Jag började brygga för...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/K0f8w07ddg4/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se