Jaga med Allt om Whisky!

imageDen 17-19 april går ”Jakt 2015 – Stockholm Game Fair” av stapeln i Nackastrandsmässan. Där hittar ni allt inom jakt: livsstil, säkerhet, utrustning, jaktresor, mode, mat och dryck. Mat och dryck, ja – Allt om Whisky medverkar med en egen monter där ni förutom vin och whisky från Haugengruppen också träffar Allt om Whiskys mycket jaktintresserade mästerkock Anders Levén. imageHan bjuder på Älgburgare med picklad lök och äpple, västerbottencreme och Yakiniku på dovvilt med färskost och sallad i tunnbröd. Mässan är öppen mellan 11.00 och 20.00 på fredagen den 17, och mellan 10.00 och 18.00 på lördagen och söndagen. Biljett...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/sliwxsmSazA/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se