Mackmyra når nya höjder

imageLofsdalen ligger i södra Härjedalen vid fjället Hovärken. Med sina 25 nedfarter och 9 liftar, varav 2 kopplingsbara 6-stolsliftar, är Lofsdalen en av Sveriges 10 största skid-områden. I år fyller Lofsdalens Fjällanläggningar 40 år och det firas bland annat med ett samarbete med Mackmyra Whisky.

På toppen av fjället Hovärken, 1 125 m.ö.h., kommer Lofsdalens och Mackmyras Skybar att byggas med en 360-gradig utsikt. Bygget påbörjas i juni och invigningen planeras till december.

– Lofsdalen har en perfekt fjälltopp och när de presenterade idén för oss var den för bra för att kunna släppa, säger Magnus Dandanell, VD och grundare...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/mnqGANXJiOU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se