Benromachguld

imageDen har kallats världens mest prestigefyllda sprittävlingar, San Fransisco World Spirits Competion. Vid 2015 års upplaga, som var den femtonde, tilldelades Benromach 10 YO en guldmedalj. Men inte nog med det, Benromach Organic, världens första ekologiska whisky, förärades en silvermedalj.

Den har kallats världens mest prestigefyllda sprittävlingar, San Fransisco World Spirits Competion. Vid 2015 års upplaga, som var den femtonde, tilldelades Benromach 10 YO en guldmedalj. Men inte nog med det, Benromach Organic, världens första ekologiska whisky, förärades en silvermedalj.

Whiskyn ifråga är dock van vid utmärkelser, förra året utsågs tioåringen till ”Best Speyside Single Malt – 12 Years and...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/HO8z3DJdEbI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se