Prisbelönta Guinness

”Surfer” lanserades på St. Patrick’s Day 1999 och tilldelades Cannes Gold Lion och två ”guldpennor” på Design & Art Directors Association Awards. Sammanlagt vann den fler priser än någon annan reklamfilm det året. Den spelades in på Hawaii och regisserades av Jonathan Glazer, som året innan också regisserat Guinnessreklamen ”Swim Back” som startade kampanjen ”Good things come to those who wait”.

”NoitulovE” kom 2006 och är den femte filmen med Guinness slogan ”Good things came to those who wait”. Den är regisserad av Daniel Kleinman, som gjort flera titelsekvenser till James Bondfilmerna sedan 1995. Filmen fick flest priser och utmärkelser...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/3h7iKD2ZfcY/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se