Världens största whiskymässa slår upp portarna

Fler besökare, fler utställare och ännu bättre provningar. Det handlar om världens största whiskymässa och en av världens största ölmässor, Stockholm Beer & Whisky Festival. Allt under samma tak. I morgon är det dags, de slår mässan upp sina portar. Att bege sig till mässan är ett obligatorium för varje dryckesintresserad.

image

Sveriges ledande whiskymagasin Allt om Whisky & Öl är naturligtvis på plats med egen påkostad monter. 2014 års mässa slog alla rekord då över 37 000 kunskapstörstande besökare från hela världen besökte dryckeseventet, bevistade provningar och provade litervis med whisky, öl, vin, champagne och annat i dryckesform.

– I...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/5Avz_81liCk/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se