Tomatin Legacy – aktivt arvsförvaltande

När Tomatin Distillery grundades 1897 fanns ingen arbetskraft i det isolerade landskapet i Aviemore. Tomatin löste problemet genom att helt enkelt bygga en mindre by för sin framtida personalstyrka. Sedan dess har destilleriet fortsatt förvalta arvet genom att alltid erbjuda sin hängivna personal bostäder. Och ”arv” heter ju ”legacy” på engelska och det har man också kallat en av sina whiskies.

Tomatin Legacy (nr 52 , 325 kr) görs på skotskt korn och ett eget vatten från källan Alt-na-Frith som springer upp från grunden av Monadhliath-bergen. Bourbonfatet och speciellt de nya ekfaten ger efter lagring ytterligare en dimension av komplex...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/53_FqNlVvOs/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se