Famous Grouse: Berömd ripa i ny skepnad

imageDet nya utseendet har blivit till för att man vill ge The Famous Grouse en mer ”premiumkänsla”. Det handlar om ny flaskform, uppdaterad etikett med modern tolkning av ripan. Men The Famouse Grouse är förstås fortfarande The Famous Grouse.

Så här uttrycker direktör Glenn Gibbon det hela: – Den nya designen har utvecklats som ett resultat av konsumentens efterfrågan på förbättrad kvalitet och kommer ytterligare att differentiera varumärket från våra konkurrenter och sätta en högre standard. Vi tycker att den nya designen är ett modernt uttryck av våra viktigaste tillgångar: the Grouse, och vårt ’berömda’ namn, vilket kommer att hjälpa...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/v9oiDmgm8_Q/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se