Brewery Mash för tredje gången i Stockholm

imageUtöver Stockholm besöker Brooklyn Brewery Mash även London, Paris samt sex städer i USA. Syftet är att utforska kulturtrenderna i några av världens mest pulserande och urbana städer och fira dessa tillsammans med stadsborna själva. – Stockholm ligger i framkant när det gäller såväl mat- och dryckesscenen, vilket gjort att det blivit en självklar del av vår turné. Det här blir det tredje året vi arrangerar Brooklyn Brewery Mash i Stockholm. Vi vill utforska och lyfta fram det unika med Stockholms mat- och dryckesscen och skapa en festival för och med Stockholms invånare, säger Haben Berhe, Brand Ambassador på Brooklyn Brewery....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/-ejOm_cNDQU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se