Mackmyra: Amerikanskt i Gävle

imageDen 13-14 maj är det dags för årets upplaga av Mackmyradagarna i Whiskybyn i Gävle. Temat blir amerikanskt och besökarna bjuds på provningar, underhållning, mat, generösa erbjudanden och spännande gäster.

imageUnder Mackmyradagarna hålls destilleriet och lagret hålls öppet för spännande provningar. Mackmyras fatägare får även möjlighet att prova sina egna fat. Temat är genomgående amerikanskt med whisky, mat, underhållning inklusive årets hedersgäst Allison Patel från New York. Allison Patel är en ung whiskyälskande entreprenör från New York som skapat en framgångssaga med det egna whiskyföretaget Local Infusions. Hon har också skapat ett helt nytt segment i whiskyvärlden – Brenne single...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/PvYfBzyp9KE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se