Box nominerade till Stora Turismpriset

image

Tillväxtverket utser varje år en vinnare till Stora Turismpriset. En av årets nominerade har i allra högsta grad med vår egen whisky att göra…

Tillväxtverkets pris ges till föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet som har bidragit till att utveckla turismen i Sverige. Alla län i landet presenterar en kandidat till styrelsen för stiftelsen som utser den nationella vinnaren. Prissumman är 100 000 kronor.

Från Västernorrland är i år Box Destilleri AB med sitt besökscenter nominerade som en av tre kandidater att bli länets representant i tävlingen. För att utse länets representant möts de tre kandidaterna i en...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/h7clGO6gszQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se