St:Germain likör: Fläder utmanar klassiker

image”One of the most influential cocktail components introduced in the last decade”, skriver New York Times. St-Germain har funnits sedan 2007 och redan året därpå kom den till Sverige. Idag är den en av de mest populära drinkingredienserna bland många erkända bartenders.

Likören St-Germain framställs av handplockade fläderblommor när dess smak och arom är som bäst, vilket innebär att skörden är begränsad till ett fåtal veckor varje vår. Varje flaska är märkt med vilken skörd just den är framtagen från. St-Germain innehåller inga konserveringsmedel, extrakt eller stabilisatorer och endast färska blommor används. Likören har en fräsch och ren smak av...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/L_L3hOXDFHE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se