Tre nya fasta öl från Galatea

imageImportören Galatea har sedan första och andra september tre nya öl i Systembolagets fasta sortiment; ett svenskt, ett amerikanskt och ett från tyska Bamberg.

Det svenska ölet i trion kommer från Sigtuna även om namnet är på engelska: Black Soil IPA är inspirerad av de tjocka kulturlager som staden Sigtuna vilar på. Sigtunas 900-åriga historia har lämnat efter sig en särskilt mörk jord, hela tre meter djup, bestående av förmultnade matrester, sopor, byggnadsrester, rester från bränder och förlorade föremål. Här gestaltas dessa minnen av den mörka Black Soil IPA, full av livliga toner och bitterhet, av ljus sötma och diskret...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/5Pu9oUbwEnU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se