Överlevnadstävling – The Ultimate Ardbeg Ardventure

imageRadioprofilen Titti Schultz är en av tio mediapersonligheter som är med i äventyrs- och överlevnadstävlingen The Ultimate Ardbeg Ardventure. Allt om Whisky ringde Titti och fick ett snack om den senaste veckans strapatser.

Till tävlingen The Ultimate Ardbeg Ardventure valdes tio mediepersonligheter med whiskyintresse och äventyrlig ådra ut. De ska ta sig runt på Islay och under tre dagar utföra ett antal tuffa whiskyrelaterade utmaningar.

Vinner gör den som visar prov på goda överlevnadskunskaper, och som dessutom både vågar utmana sig själv, gå långt utanför sin ”comfort zone”, och samtidigt visar sig vara den bästa lagspelaren och teamkamraten. Tävlingsmomenten är...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/0YBqv3Uh26w/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se