Tankovna till Kungsholmen – Bistro Ile Roi serverar färskt öl direkt från Tjeckien.

imageIle Roi blir första restaurangen på Kungsholmen med färsk opastöriserad pilsner direkt från Tjeckien. Krogen som öppnar idag, får tre helt egna Tankovna. Tre helt egna vadå?

Söderrestaurangen Usine expanderar och öppnar nytt på Kungsholmen. Ile Roi erbjuder klassisk sydeuropeisk matlagning med modern känsla – rustik stilrenhet genomsyrar såväl inredning som kombinationen mat med färsköl.

– Tankovna blir pricken över i:et. Vi ville hitta ett öl som håller lika hög standard som maten vi serverar. Vi ser också fram emot att komponera de olika upphällningarna med olika rätter och skapa nya smakupplevelser, säger Tim Karlsson, en av krögarna på Usine...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/t8bHsOjAbl4/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se