Den sista stora smakresan?

image

Mikael Mossvall och bryggmästare Richard Bengtsson är personerna bakom smakresorna. Foto: Mikael Göransson

Spendrups och Mariestads öl har nu avslutat sin tredje smakresa i en inspirationsserie där Mariestads och Spendrups bryggmästare Richard Bengtsson tillsammans med företagets viktigaste kunder, fått uppleva några synnerligen spektakulära smakinspirationsäventyr.

De två första smakresorna genomfördes på vatten. Den första på sannolikt väldens äldsta kanalbåt, M/S Juno, och den andra ombord på den omtalade och mäktiga ostindiefararen Götheborg, där gästerna på de båda fartygen tillsammans med bryggmästare Bengtsson fick uppleva gastronomi på hög nivå genom diskussioner om smaker och råvaror, gastronomiska möten med intressanta föreläsare och naturligtvis förstklassig...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/_1QhQvIghpw/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se