Nu har vintern kommit från Box

imageÄnda sedan Box destillerade de första dropparna i november 2010 har ett uttalat mål varit att bygga upp ett lager för en framtida standardprodukt i huvudsak lagrad på klassiska bourbon-barrels. Deras lagringsförutsättningar, med stora temperaturskillnader under året, med kalla vintrar och varma ljusa somrar, är en viktig orsak till den intensiva utvecklingen. Därför lanserar de redan nu med stolthet Dálvve.

imageBox Destilleri, the High Coast Distillery, är ett av världens nordligaste belägna destillerier och ligger en knapp dagsresa med bil från Polcirkeln och redan i oktober kan temperaturen sjunka långt under nollstrecket. Vintermånaderna lyses upp av norrsken i natten och isen...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/zs-UogN0Kzw/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se