Thomas Kuuttanen – Sveriges förste Master Blender of the Year

imageVid en ceremoni i London torsdagen den 8 december fick Thomas Kuuttanen motta det anrika branschmagasinet Spirit Business pris – International Master Blender of the Year 2016. Det är första gången som en skandinav tilldelas denna utmärkelse – ett bevis för att svensk spritkultur håller världsklass.

image– Thomas Kuuttanen får utmärkelsen Master Blender of the Year för sin imponerande meritlista med mer än 150 vinster och medaljer i internationella sprittävlingar inom en rad olika drycker som whisky, vodka, gin och akvavit. De senaste årens framgångar grundar sig framför allt i Purity Vodkas succé vilken bland annat utsetts till The Grand...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/egRZz9f1li8/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se