World Whisky Forum på Box destilleri

imageBox Whisky anordnar i februari World Whisky Forum, där tio välkända whiskyprofiler under ledning av den internationellt välkände David Broom kommer att diskutera whiskyns då, nu och framtid.

Det händer mycket i whiskyvärlden just nu. Det kanske är dags att ta upp allt till ytan och diskutera saken. Box vill nu tillsammans med resten av världen plantera ett frö av diskussion och nätverkande inför framtiden. Man har bjudit in världen till World Whisky Forum för att ge möjlighet att diskutera och dissekera whiskybranschen av igår, idag och i framtiden. imageMan vill och önskar att gäster tillsammans med gästföreläsare bidra med...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/elXx_L2VSEM/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se