Rekordförsäljning ger Box Dálvve plats i fasta sortimentet

imageNär Box Destilleri lanserade sin första standardwhisky Box Dálvve i beställningssortimentet blev efterfrågan omedelbart så stor att Systembolaget beslutade att tilldela den en fast listning i sortimentet. Det innebär att Box Dálvve inom kort blir tillgänglig på hyllorna på Systembolag landet runt.

Box har tidigare lanserat ett antal begränsade utgåvor som i första hand har vänt sig till en specialintresserad publik. Box Dálvve är den första whiskyn från destilleriet i Ådalen som vänder sig till en bredare kundgrupp. Box Dálvve kommer att vara tillgänglig över tid och buteljeras batchvis i större volymer. Box Dálvve är också den första whiskyn från...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/ki5JuVUajEI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se