Svenska Eldvattens nya Sherry Cask Collection

imageDen oberoende svenska buteljeraren Svenska Eldvatten , som utgörs av Tommy Andersen och Peter Sjögren, lanserar efter sin lyckade 5-årsjubileumsserie, nu sin nya serie single casks, kallad Sherry Cask Collection . Premiär 1 februari kl. 10.00 på Systembolagets beställningssortiment.

imageSherry Cask Collection buteljeras i single cask och släppen blir därav starkt begränsade, allt beroende på hur mycket whisky som fanns i faten vid buteljeringstillfället.

Första släppet, Cask 01 är destillerad 1993 och buteljerad 23 år senare i slutet av 2016 i fatstyrka på 53,5%. – Det första vi tänkte på när vi var i lagerhuset i Skottland och provade whiskyn...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/NUcP5gMSt-c/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se