Missa inte Meadowside på mässan i Linköping

imageTill den kommande mässan Whiskyexpo i Linköping (3-4 februari) kommer många gästföreläsare och intressant whiskypersonligheter, en av dem är Andrew Hart från Meadowside Blending.

Den Glasgowbaserade oberoende whiskybuteljeraren Meadowside Blending Co. Ltd. drivs sedan 2011 av far och son Hart (Donald och Andrew). Donald grundade en gång i tiden även Hart Brothers Independent Bottlers och är medlem av The Keeper of the Quaich . Tillsammans letar de upp fina och sällsynta whiskydestilleringar runt om i Skottland. För lagringen använder de bourbon-, sherry- och portvinsfat. imageMeadowsides sortiment täcker sammantaget en bred variation av stilar och prislägen, för både samlare och konnässörer....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/XcDFfgR87eM/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se