Vi har testat Kilchomans senaste nyhet!

imageNy whisky med smak av rök, vanilj och fruktsötma i en härlig dans! Kilchoman Sauternes Cask Matured är den tredje utgåvan i serien där destilleriet experimenterar med lagring på fat av ovanligare slag. Denna gång är det Sauternesfat från det anrika slottet Château d’Yquem i Bordeaux som spelat huvudrollen.

imageKilchoman Sauternes Cask Matured har lagrats drygt fem år på Sauternesfat och totalt har man buteljerat 6 000 flaskor. I serien har man tidigare lanserat Port Cask Matured (2014) samt Madeira Cask Matured (2015). I sedvanlig Kilchomananda är produkten naturlig i färgen och icke kylfiltrerad. Kilchoman Sauternes Cask Matured lanseras som...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/Q4RNkOHv9BU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se