Tequila direkt från Jose Cuervos familjelager

imagePå fredag den 17 februari kommer Jose Cuervo Reserva de la Familia till de så kallade vinkällarbutikerna i Stockholm, Malmö och Göteborg. Varje år buteljerar Jose Cuervo en mindre upplaga lagrad tequila från familjens privata gömma och i år har svenska tequilafans chans att hinna tillförskansa sig en flaska.

image– Intresset för tequila har växt de senaste åren och Jose Cuervo har stått för den största ökningen, nämligen deras Jose Cuervo Especial Reposado. Den har ökat med nära 30 procent. Det gör det extra roligt att få introducera ytterligare en produkt från Jose Cuervo-familjen, säger Ellinor Johansson , Brand Manager...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/rC0HHZPIAck/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se