Premiär för Mackmyra Mack gravity

imageMACK by Mackmyra kom på tredje plats som den mest sålda single Maltwhiskyn på Systembolaget under 2016. Från slutet av februari är det också den första whiskyn från Mackmyras klimatsmarta 35 meter höga Gravitationsdestilleri som når konsumenterna.

imageMACK by Mackmyra lanserades under slutet av 2015. Det är en whisky som mottagits väl och gett en ny och bredare målgrupp möjligheten att bekanta sig med svensk whisky.

I början av februari buteljerades de första flaskorna MACK by Mackmyra med whisky som destillerades under 2012 i Mackmyras gravitationsdestilleri (Gravity) . En modern och klimatsmart tillverkning där pannorna värms upp med biobränsle...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/z3bg4wWW9d0/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se