Ny trepack mini-whisky från Glenfiddich

imageNu lanserar importören Nigab en ny förpackning med tre stycken 20-centilitersflaskor Glenfiddich , världens mest prisbelönta single malt, i åldrarna 12 , 15 och 18 år.

Glenfiddich är världens största maltwhiskydestilleri, med en kapacitet på omkring 20 miljoner flaskor årligen . Tack vare små men många pannor kan Glenfiddich leverera en storskalig hantverksprodukt med de klassiska whiskysmakerna bibehållna. Glenfiddich blev tidigt ett signum för Speysidewhisky och skapade en kommersiell stil på whiskyn som i dag kännetecknar stora delar av branschen.

Ett nytt trepack med 20-centilitersflaskor av 12-, 15- och 18-årig Glenfiddich släpps nu för 399 kronor. – Det känns helt...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/1zLPoPU9yRc/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se