Dream, dare, create – Cointreaus kvinnohyllning

imageIdag den 8 mars är det den internationella kvinnodagen och som en hyllning till just kvinnorna lanserar Cointreau i samarbete med ett tjugotal av Sveriges främsta barer i Stockholm och Göteborg en coffee table-bok med bilder och cocktail-recept som alla hämtat inspirationen från .

Det franska likördestilleriet Cointreau grundades 1849 av bröderna Edourd-Jean och Adolphe i Angers, men apelsinlikören Cointreau skapades år 1875 av Édouard Cointreau , son till Edouard-Jean, samma år som han gifte sig med Louisa Aimée Motais . imageHon blev efter giftermålet varumärkets musa och levde efter tesen att följa sin passion och att gå sin egen...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/NAQk_ySZSec/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se