Stout från Kees efter maten?

imageIdag lanseras Caramel Fudge Stout från Brouwerij Kees i Nederländerna.

imageBryggeriet Kees ligger i Middelburg – Zeeland i den sydvästra delen av Nederländerna.

Bryggmästaren Kees Bubberman utbildade sig ursprungligen till kock, men 1996 blev han medlem i en amatörbryggarförening och så småningom övergav han maten för faten, så att säga.

2007 blev han bryggmästare på bryggeriet Emelisse Kamperland . 2014 startade sitt eget bryggeri och har sedan dess utvecklat sin passion för öl ännu mer.

I dag har han närmare 27 olika öl i sitt sortiment och från och med idag kan vi avsmaka hans Caramel Fudge Stout . Den...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/xKiHpC2eWiE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se