Nils Oscars första veteöl – ”extremt gastronomiskt anpassningsbar”

imageUnder många år har Nils Oscar velat utnyttja fördelarna med sitt tyska bryggverk och göra ett veteöl i en klassisk sydtysk stil. Nu har de gjort det.

imageNils Oscar Hefeweizen , som lanseras den första maj, är ett typiskt veteöl av bayersk typ . Det är ett överjäst öl som är bryggt med övervägande del vetemalt och flera sorters kornmalt . Beskan kommer från de tyska humlesorterna Magnum, Spalt Select och Tettnang .

Nils Oscar Hefeweizen är ofiltrerat, har en tydlig veteölskaraktär och beskrivs som ”extremt gastronomiskt anpassningsbar”. – Den passar till nästan alla maträtter, säger deras huvudbryggare Patrick Holmqvist....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/HhgBQ2WzJNw/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se