Enjoy The King of Calvados

imageImportören Enjoy Wine & Spirits utökar sin spritportfölj med den franska producenten Christian Drouin – även kallad ”Kungen av calvados”.

image1960 köpte Christian Drouin gården Fiefs Sainte-Anne vid Gonneville nära Honfleur i Normandie, i hjärtat av AOC-området Pays d’Auge där man odlat äpplen sedan 1600-talet. Drygt 10 år senare började sonen med samma namn i familjeföretaget och tillsammans har de arbetat efter målsättningen att framställa världens bästa calvados.

I början av 1990-talet flyttades produktion och lager till en gammal hästgård från 1600-talet som de renoverat från grunden. Här har de möjlighet att ta emot besökare och ge en introduktion för...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/hwJalpbm8-o/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se