Mackmyra bjuder in till whiskydag

imageLördagen den 20 maj bjuder Mackmyra in till något de kallar Mackmyradagen . Provningar, underhållning, mat och spännande aktiviteter utlovas. I år invigs även hantverksdestilleriet LAB Distillery och hedersgäst för dagen är Alexandre Gabriel från Plantation Rum.

Mackmyradagen hålls i Mackmyra whiskyby där den whiskyintresserade kan få smaka whisky, äta god mat och lära dig mer om Mackmyra.

I år vill Mackmyra slå ett slag för ” craftspirit ” och öppnar ett nytt litet destilleri där man vill låta destillatörer komma och skapa sin sprit i små serier. Destilleriet heter LAB Destillery och det öppnas alltså på Mackmyradagen. imageWhiskybyn är...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/rxUfcQNeHdY/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se