Guld och två silver för Gotlands Bryggeri

imageFör andra året i rad tilldelades Gotlands Bryggeri medaljer i den prestigefyllda tävlingen Meininger’s International Craft Beer Awards 2017 . Guld för Bushveld Bulldog IPA och silver för Sleepy Bulldog Summer PA och Valkyrians Välkomst . 970 öl från 28 länder testades av 90 domare i Neustadt an der Weinstrasse i Tyskland i början av maj.

Meininger’s International Craft Beer Awards 2017 är en av Europas mest renommerade internationella öltävlingar. 2016 deltog 750 öl i de olika kategorierna. I år hade antalet ökat till 970. De 90 domarna som kommer från bryggeribranschen, är sommelierer eller journalister med inriktning på öl,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/uaAJ0mleAjw/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se