Nytt grepp: Beställ mixlåda med öl från Rådanäs

imageDet finns fjorton öl från Rådanäs Bryggeri på Systembolaget och från och med den första juni ingår också deras Ekologiska Pale Ale i det fasta sortimentet.

imageeri. Hans kompis Eskil Gröning hade ölbryggningskunskaper och Henrik köpte utrustning och i december 2013 startade man brygga öl.

– Mikrobryggerier är en bransch som expanderar så jag visste att skulle kunna gå runt ekonomiskt, har Henrik berättat. Redan det första året bryggdes 120 000 liter och Rådanäs Bryggeri omsatte 3,1 miljoner.

Idag har de cirka tio heltidsanställda. Bakom kokkärlen står bryggaren Karin Lund som studerat bryggeriteknik vid Västerbergslagens utbildningscentrum . imageEtt kul sätt...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/KxchIJyEAR4/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se