Dubbla fat gav dubbelt guld för Doorly’s rom

imageFoursquare Distillery på Barbados både äger och tillverkar Doorly’s samt släpper en del lanseringar under namnet Foursquare. Förra året gav deras teknik med dubbla fat guld vid två tävlingar.

2016 utsågs Foursquare Distillery till bästa romproducent i två av spritvärldens mest välrenommerade tävlingar ( International Wine and Spirits Competition samt International Spirits Challenge ). Detta är få förunnat och väldigt ovanligt. Bidragande faktor till detta är Doorly’s XO och Foursquare Zinfandel Cask Blend . Båda har lagrats på dubbla fat, det vill säga först en typ av fat och sedan en annan. Det här är något som Foursquare Distillery gjort...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/MXrJ1tFP_lU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se