Michter’s Rye Bourbon nu till sänkta priser

imageTidigare har de funnits i Systembolagets beställningssortiment, men den 9 juni kommer 1200 flaskor av dem vardera – dessutom har priset faktiskt gått ner.

Är man generös i historiebeskrivningen så har Michter’s Distillery anor tillbaks till 1753. Då hette destilleriet Shenk’s och låg i Pennsylvania. Några ägar- och namnbyten och en förbudstid senare fick destilleriet sitt nuvarande namn på 1950-talet.

image1989, då hela den amerikanska whiskeyindustrin led av kraftig nedgång, gav Michter’s ägare upp och destilleriet lades ner . Och namnet hade mycket väl också kunnat försvinna i historien om det inte varit för Joseph J. Magliocco och Richard ”Dick”...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/vPwfrSipOdc/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se