Charlotte Halzius från TAK tävlar i romdrinkar

imageDen 25 juni möts 13 bartendrar från världens alla hörn i anrika Beaufort ba r på The Savoy i London för att tävla om titeln ” Diplomatico World Best Bartende r” i den internationella bartendertävlingen Diplomático World Tournament . Svenska Charlotte Halziu s från restaurang TAK har med sina kreativa romdrinkar lyckats ta sig hela vägen till final.

imageDiplomático World Tournament är en internationell bartendertävling som genomförs för tredje gången av romproducenten Diplomático Rum. Intresset för tävlingen har vuxit och bidragit till att sätta varumärket Diplomático på kartan som en av de främsta producenterna. I februari kammade Charlotte Halzius hem...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/6Njd5OrTy6M/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se