Öl med whiskyknorr

imageMalt. Jäst. Vatten. När det gäller ingredienser så har whisky och öl mycket gemensamt. Under esnaste årens hantverksölsrevolution har lagring av öl på före detta whiskyfat blivit allt vanligare. De flesta känner ju till Innis & Gunns whiskyfatslagrade öl, men det finns fler, här några exempel på öl med whiskyknorr.

Tullibardine 1488 Whisky Beer Själva hävdar destilleriet Tullibardine att ölet Tullibardine 1488 Whisky Beer är det allra första genuina whiskyölet. Det bryggs av Black Wolf Brewery i samarbete med Tullibardine Distillery och tillbringar upp till 12 veckor i Tullibardines nyligen tömda ekfat, något som ger ölet rika aromer och en eftersmak...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/Qqm95C0xwSo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se