Rekordresultat och kraftfull nyinvestering på Box

imageBox Destilleri visar en kraftig förbättrad vinst för första halvåret 2017 och gör nyinvestering i mångmiljonklassen.

Vinsten för Box Destilleri var 1,273 mkr efter finanser vilket är en resultatförbättring med mer än 3 mkr mot samma period 2016. Nettoomsättningen årets första sex månader ökade med 79 % till 22,943 mkr.

– Det är mycket glädjande siffror, säger VD Thomas Larsson , framförallt genererade av vår fatförsäljning under en serie av år som nu märks på resultatet när våra kunder beslutar buteljera sin whisky och lösa ut flaskorna. Vi har också kraftigt ökat försäljningen av egna buteljerade produkter under året, främst...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/AIoeHK3V6HU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se