Le Gin – Small Batch Gin från Drouin

Familjen Drouin, med pappa Christian och sonen Guillaume i spetsen, räknas av många som världsmästare i Calvados och har kammat hem fler guldmedaljer än vad som känns meningsfullt att räkna. 2013 tilldelades man den mest ärofyllda utmärkelse ett destilleri kan få vid World Spirits International Competition; ”Best Distillery in the World”.

När nu far och son bestämt sig för att göra gin, gör man den självfallet med sitt berömda äppeldestillat som bas. Mer än 30 olika äppelsorter från egna odlingar och ytterligare åtta olika kryddor, bär och örter ingår i receptet. Vid sidan av huvudingrediensen äpple och omistliga ginkryddan enbär...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/10/03/christian-drouin/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se